NederlandsEnglishDeutsch

Groothandel in horsystemen

Rolhorren

Onze rolhorren worden geleverd op fabriekslengtes van 6 meter.

Het systeem met een 41mm cassette bevat standaard zwart EliteScreen glasfiber horrengaas. Dit systeem is ook leverbaar met Poll-tex anti-pollengaas en met een zonwerend horrengaas (SolarInsect Screen) dat tot 65% van de hitte van de zon tegenhoudt.

Het rolhorsysteem met een 31mm cassette wordt standaard geleverd met BetterVue Elite glasfiber horrengaas met verbeterde doorkijk.

De trekstijl is, evenals de zij- en bovengeleider, standaard voorzien van borstels en bij de sluitstijl voor een rolhordeur wordt positief en negatief magneetband meegeleverd.


Als optie kan een teruglooprem in de kassette gemonteerd worden die ervoor zorgt dat het rolhor langzaam en zachtjes sluit, ideaal voor kinderen!De OvoLock sluiting zorgt bij rolhordeuren voor een eenvoudige bediening en i.c.m. de teruglooprem rolt het horrengaas weer zachtjes en geleidelijk terug in de cassette.
Een andere optie is een upgrade met het Smooth Systeem.
Door middel van een tegengewicht kan de trekstijl van een rolhordeur, uitgevoerd met de Smooth upgade, in iedere gewenste positie blijven staan.
De perfekte oplossing voor bijvoorbeeld tuindeuren waarbij de rolhordeur vaak geopend en weer gesloten moet worden.
   

 
 

Privacyverklaring en Cookiebeleid Altho BV

Altho BV • Muiderweg 42 • 3891 DB ZEEWOLDE • Nederland • Tel. +31 (0)36 – 522 6746 • Fax +31 (0)36 – 522 6749
BTW-Nr. NL007443365B01 • KvK Gooi-, Eem- en Flevoland, nummer 28040627